Rakasta itseäsi, jotta voit rakastaa muita

Yhteystiedot ja lisätietoa elämäntehtävästäni

Autan mahdollisuuksien mukaan kykyjeni puitteissa kaikkia, jotka apua pyytävät. Kaikki yhteydenotot mieluiten sähköpostilla.

Vastaanottoni sijaitsee Asikkalassa, Päijät-Hämeessä Vellamon sylissä.

Sähköposti: sielunhoitamo@gmail.com

Elämäntehtäväni on laaja, en oikeastaan ole osannut rajata mitenkään mitään tiettyä osa-aluetta. Toimin henkisten lakien mukaan - enkä siksi voi taata, että hoidoilla pystyn 100 % auttamaan. Avun perille tulo riippuu myös omasta sielunsopimuksestasi. Uskon kuitenkin, että jokaisen ihmisen kohtaaminen on tarkoitettu - ja uskon myös että pystyn auttamaan sinua, koska otat minuun yhteyttä.

En tarvitse enkä pyydä sinusta koskaan etukäteistietoja (paitsi jos ne ovat merkittäviä esim hoidon kannalta) sillä toimin täysin intuitioni mukaan.

Voit olla minuun yhteydessä, kun haluat:

*edellisten elämien kanavointia, sielunperheisiin, kaksoisliekkiin, varjoihin (pelot yms negatiiviset tunteet), karmalliset elämät

*henkioppaan, voimaeläimen tai edesmenneen läheisen kanavointia (henkioppaista ja voimaeläimistä myös piirrettynä/maalattuna kuva)

*energiakentän hoitoa, kirousten ja pahan silmän poistoa

*kodinpuhdistusta, energiakentän puhdistusta

*kehon kiputilat; kipupisteen syy-yhteys ja sen hoito

*rumpuhoitoa

*meedioistunnot, yksityiset tai pienet yleisötilaisuudet esim kaveriporukalle - kysy

*henkistä ohjausta oman itsesi löytämiseksi

*regressiohoidot Skypen välityksellä, kotonani tai hoidettavan kotona

*edellisten elämien voimakas puhdistushoito, sielunpalautushoito - etäyhteydellä tai hoidettavan kotona tai kotonani

*yksilöllisiä hoito - ja kanavointipaketteja

*yksilölliset suojelusamuletit kotiin, autoon, mökille.... 

Jos sinulle tulee kysyttävää, tai haluat tarkennusta johonkin osa-alueeseen, niin kysy!

Hinnoista lisätietoa sähköpostilla. Regressiohoidon hinta on 80 euroa ja siihen lisätään alv ja muut kulut. 

Hinnaston löydät kohdasta palvelut&hinnasto.


Auttajana kahden maailman välissä


Meedio

Meedio kanavoi vainajahenkiä, henkioppaita ja muita henkiolentoja, jotka ovat henkimaailmassa.

Näkijä

Näkijä ei ole sama kuin selvännäkijä, vaikka se samalta kuulostaakin ja siinä on paljon yhtäläisyyttä. Näkijä näkee ensisijaisesti sielutasoille, arkiminän toiselle puolelle, saa yhteyden sielun Korkeimpaan Minään, näkee henkikehot. Selvännäkijä taas katsoo tulevaan ja "ennustaa". Itse pystyn näkemään nykyhetken vaikutuksia tulevaan sekä kanavoimaan valintoja, joilla jokainen voi vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa. Näkijä kanavoi sielun edellisiä elämiä ja pystyy muuttamaan värähtelynsä kommunkoidakseen valo-olentojen kanssa. Jotkut näkijät osaavat kommunikoida myös tähteläisten kanssa (itse en kanavoi tähteläisiä).

Henkiset Lait - Universumin Lait


Henkiset lait sitovat auttajia jonkin verran ja jokaiseen auttamiseen on erikseen kysyttävä lupa. On poikkeuksia, joissa vilpittömästi apua pyytävä voi pyytää apua ystävälleen tai rakkaalleen. Silloin lupa kysytään autettavan Korkeimmalta Minältä.

Ihmiset lait eivät ole samat kuin henkiset lait. Universumin laki on aina Korkeamman Tahto, eikä sillä ole mitään tekemistä ihmisten lakien kanssa. Henkiset lait ohittavat aina ihmisten lait.

Auttajia sitoo myös sielunsopimukset, joihin emme saa sekaantua. Sopimuksia kuitenkin voidaan muuttaa, kun ihminen haluaa itse alkaa henkisesti kehittää itseään - silloin usein asetetaan uusi sopimus, mikäli se on karmallisten ja henkisten läksyjen puitteissa mahdollista.

Shamaanitietäjä

Shamaanit ja noidat hävitettiin lähes kokonaan kristinuskon tulon myötä. Hävityksen jälkeen heistä tuli salaperäisiä mystikkoja, jotka elivät yksin eivätkä juurikaan pitäneet yhteyttä ulkomaailmaan. He piiloutuivat maailmalta, mutta heidän kykynsä ja magiansa olivat läsnä ja ovat edelleen. Shamaanista ja noidista tuli tietäjiä, koska esimerkiksi noita-sanasta tuli negatiivinen. Nykyään keskuudessamme on paljon noitia, jotka harjoittavat magiaa ja auttavat ihmiskuntaa siinä missä meediot, näkijät ja muutkin henkimaailman auttajat.

Noita

En ole pitänyt itseäni noitana sanan negatiivisen varauksen vuoksi, mutta minua kutsutaan noidaksi. Minussa on sekä noitaa, että shamaania, joten kutsun itseäni tällä hetkellä mieluummin tietäjäksi, sillä tietäjällä tarkoitetaan yleisesti noitaa tai shamaania.

Noita harjoittaa magiaa ja mm tekee loitsuja, suojaten itseään tai läheisiään. Noidalla on kyky muuttaa energiaa. Energia voi tulla oikeastaan mistä tahansa; Jumalasta, Äitimaasta, hengiltä tai muilta olennoilta.

Noitaa sitoo yhtälailla henkiset lait; hän ei saa kajota vapaaseen tahtoon eikä vahingoittaa ketään. 

Esikoiskirjani Kun minä löysin Itseni

Voit tilata esikoiskirjani täältä: https://www.bod.fi/kirja/terhi-susanna/kun-minae-loeysin-itseni/9789515680990.html