Löydät minut....

Löydät minut:

Otan vastaan kotonani Asikkalassa, voit varata oman henkilökohtaisen ajan tai tulla ystävän kanssa tapaamiseen. Voit tilata minut myös vetämään näkijäiltaa omalle seurueellesi, tai vaikkapa voimaannuttamaan rummun rytmissä ystäviäsi.

Järjestän säännöllisesti myös yleisötapahtumia eri puolilla Suomea. Jos kiinnostuit emännöimään tilaisuutta, ota rohkeasti yhteyttä!

Esimerkki naisten voimaillasta:

"Koe sielunpalautus paikan päällä yhdessä parantajan kanssa!

Päästä irti edellisten elämien ja nykyelämän tuskasta ja tragedioista. Löydä sisäinen Valosi.
En lupaa pelastaa sinua, mutta voin ojentaa sinulle avaimet - päätät itse avaatko oven.
Shamanistinen hoitomuoto ei sovi psyykkisesti epätasapainoisille henkilöille ja teen hoitoja vain psyykkisesti tasapainoisille henkilöille.
Ilta (nuotiolla) rummun rytmissä, hiljaisuutta ja rummun kuminaa kuunnellen. Voit päästä omalle henkimatkallesi. Shamaani hakee kadonneita sielunpaloja, joiden takaisinsaaminen auttaa eheytymään ja voimaannuttaa sisältä.
Tapahtuma on tarkoitettu vain naisille. Haemme naisten sisäisiä voimavaroja rumpumatkalla, etsimme työkaluja oman voiman löytämiseen ja sen pitämiseen. Löydä valosi, löydä rajasi ja tutustu omaan voimaasi!
Mahdollisuus saada tietoa mm edellisistä elämistä, henkioppaista, enkeleistä, luonnonhengistä, oman kodin energioista, voimaeläimistä... Kaikki tapahtuu Korkeampien Voimien ohjauksessa. Tapahtuman ensisijainen tarkoitus on hakea puuttuvat sielunpalat ja näin eheyttää jokaista naista sisältä päin."


Otathan huomioon, että monelle iltaan ilmoittautuneille hoito saattaa alkaa jo etuajassa, ennen varsinaista hoitopäivää. Voimaillassa keskityn tekemään vain henkiparannusta.


Näkijäillassa kanavoin edellisiä elämiä, henkioppaita, vainajia, enkeleitä - keneltä nyt viestiä on tulossa. Tunnekehon energiahoitoa, energiakentän paikkausta yms henkiparannusta illoissa on myös tarjolla. Sekä näkijä, - että voimaillat aloitetaan rummutuksella + hiljentymisellä ja lopetetaan rummutukseen + hiljentymiseen. 

Nähdään!


11. helmikuuta 2019 olen luennoimassa Lakeuden Henkisella seuralla Seinäjoella osoitteessa Keskuskatu 17 klo 18.30 alkaen. 

12. helmikuuta heti perään pidän yksityisvastaanottoa Seinäjoella Hierontahoitola Jaana Laineen tiloissa osoitteessa Simunantie 10, ja voit varata sinne henkilökohtaisen ajan tapaamiseen. Ajat ovat 15 - 30 minuuttiin ja niitä on rajoitetusti. Aloitan asiakkaiden vastaanottamisen klo 13.15 ja aikoja on klo 18.00 saakka. Hinnat ovat samat kuin hinnastossa puhelinajat.

Viikko huipentuu 15. helmikuuta perjantaina järjestettävään voimailtaan Kuukartanolla. Linkki voimaillan maksusivulle: https://holvi.com/shop/magalacrima/product/2b591f21b603a36dcae6084f3b103b07/

Löydät minut myös somesta: 

https://www.facebook.com/sielunhoitamo/ 

@sielunhoitaja (Instagram)


Nähdään!