Sieluneheytys


Sielunpalautus/eheytys on vahva shamanistinen hoitomuoto, vaihtoehtohoito. Yleisesti ottaen ajattelen sen niin, että sielunpalautuksen voi tehdä vain ja ainoastaan SHAMAANI tai TIETÄJÄ. Sielunpalautuksessa hoidettavalle palautetaan sielun osat, jotka hän on hukannut monien ihmisinkarnaatioidensa aikana tai luopunut niistä itse. Sielunpalautuksessa hoidettava ikäänkuin palautetaan omaksi aidoksi itsekseen, jolloin paraneminen sisältä päin voi alkaa. Sielunpalauksessa hoidettavalle kuulumattomat sielun osat poistetaan ja palautetaan sinne, minne ne kuuluvat.

Miten sitten tietää, onko oma sielu kokonainen? Jos sielun osasia on inkarnaatioiden aikana kadonnut, ihmisestä saattaa tuntua, että hän ei ole kokonainen. Hän vain tuntee sen, että jotakin puuttuu, jotakin, josta saisi voimaa. Sielun rikkinäisyys voi toki johtua myös monesta muusta seikasta, kuin siitä, että sielun osasia puuttuisi. Saattaa ilmetä väsymystä tai saamattomuutta ja luottamuksen puutetta asioihin. Erilaiset traumat ja raadollisuudet edellisissä elämissä voivat jättää erilaisia jälkiä henkikehoihin. Näitä ei hoideta sielunpalautuksessa, vaan niitä varten on olemassa muunlaisia hoitokeinoja.

Sielunpalautusmatkan tekee shamaani tai tietäjä hoidettavan puolesta. Shamaani tekee matkan henkitasoille, sielun juurille, Aliseen, Yliseen tai Keskiseen tasoon ja noutaa hoidettavan kadoksissa olevat sielunpalat. Shamaani tuntee hoidettavan tuskat ja suodattaa ne oman kehonsa kauttaa hoidon aikana, mikäli tällaisia hoidettavalla ilmenee. Näin vähennetään jo ennestään mahdollisesti rikkinäisen sielun taakkaa ja ihmiselle jää enemmän voimavaroja itsensä parantamiseen. Itse en tee näitä matkoja koskaan väsyneenä tai muuten heikkona, vaan lataudun niitä varten usein jo edellisenä päivänä enkä tee samana päivänä muita hoitoja. Sielunpalautusmatka on usein shamaanillekin raskas. Mutta siitä ei hoidettavan tarvitse olla huolissaan, sillä shamaanista pidetään aina henkimaailman puolella huolta eikä hän kärsi hoidon aikana. Shamaanin tehtäviin kuuluu hoidettavien tuskan ja kipujen tunteminen omassa kehossaan ja shamaani on tähän aina valmistautunut ja hyvässä varjeluksessa ja suojassa. 

Sielunpalautusmatkalla shamaanilla on myös vastuu hoidettavastaan ja shamaani suojaa sekä maadoittaa aina itsensä ja hoidettavan hoidon ajaksi. Shamaani "linkittyy" hoidettavaan hoidon aikana, ja näin ollen hoidettava saattaa saada näkyjä edellisistä elämistään sekä tuntea fyysisesti, kun shamaani painaa sielun osasia henkikehoihin paikalleen. Nämä kuuluvat hoitoon ja tuntemukset ovat hoidon aikana normaaleja. Kenellekään hoidettavalle ei hoidon aikana tapahdu koskaan mitään vahingollista, vaan hoito on aina suojattu ja maadoitettu vahvasti. Hoidon aikana hoidettava saa, ja on suosteltavaakin, käyttää omia suojauksiaan. Tämä tuo turvallisuuden tunnetta myöskin lisää.

Sielunpalautusmatkan aikana shamaani vaipuu transsiin rummutuksen avulla. Rumpu on osa shamaania ja shamaanin luotettava työkalu. Matkan aikana rummun syke auttaa shamaania saamaan näkyjä ja se tuo tehokkuutta hoidon kulkuun.

Jos haluat tietää lisää sielunpalautuksesta, voit ottaa yhteyttä.

Tässä tekstissä olen kertonut sielunpalautushoidosta oman totuuteni kautta.

Lisää sielunpalautuksesta voit lukea tästä linkistä (lähde näkyvissä, minulla ei ole osuutta eikä oikeuksia lähdesisältöön) : https://www.thuleia.com/sielunpalautus.html