Regressiohoidon monet mahdollisuudet

Regressiohoito

Regressiohoidosta löytyy varmasti melko paljon tietoa internetistä, joten kerron siitä tässä oman totuuteni ja koulutukseni kautta.

Kyseinen koulutus kutsui minua jo pidempään. Olin kanavoinut ihmisille heidän menneitä elämiään jo melko kauan, nyt minulle tarjoutui mahdollisuus viedä heidät sinne itse - kokemaan kaikki omassa tietoisuudessaan!

Regressiohoto eroaa jonkin verran regressioterapiasta. Ensinnäkin itseään regressioterapeutiksi itseään nimittävän hoitajan on oltava koulutukseltaan terapeutti. Regressioterapiassa käsitellään asioita terapeuttisesta näkökulmasta, joskin regressiohoitokin voi olla terapeuttista ja avartavaa.

Regressiohoidossa hoidettava tulee hoitoon avoimin mielin yleensä, vailla tavoitteita tai rajoituksia. Hoidon alussa voidaan kuitenkin sopia joistain asioita, mitä hoidettavalle tulee mieleen tai jos hän haluaa käsitellä jotain - tai vaikkapa tavata oman suojelusenkelinsä. Hoidossa hoidetaan ongelmia, jos hoidettava on valmis käsittelemään niitä, eikä hoidon aikana koskaan tapahdu mitään, mihin hoidettava ei olisi valmis. Tässä kohtaa regressioterapia eroaa regressiohoidosta - terapiassa saatetaan nostaa kipeitäkin asioita pinnalle, vaikka hoidettava ei siihen olisikaan välttämättä valmis. 

Olen ensisijaisesti perehtynyt edellisiin elämiin, mutta regressiohoidossa hoidettava voi matkata minne tahansa muuallekin - rajoitukset on vain omassa mielessä! Regressiohoidossa voidaan käsitellä esim tulevia elämiä, tavata edesmenneitä läheisiä/enkeleitä/henkioppaita tai voidaan käsitellä riippuvuuksia tai muita vaikeita asioita. Kaikki tapahtuu aina hoidettavan vapaan tahdon mukaan, jota kunnioitan kaikessa auttamistyössäni!

Hoidon aikana hoidettava on täysin tietoinen kaikesta mitä tapahtuu. Hän on tietoinen että on hoidossa, hän on tietoinen missä on ja kuka on. Regressiohoidon aikana hoitaja rentouttaa hoidettavan kevyellä hypnoosilla jolloin on helpompi matkata omaan sisimpään - sieluun, jonka ainutlaatuiset tiedot ovat joskus piilossa arkiminältä = persoonalta.

Ennen hoitoa haastattelen aina asiakkaan ja hoito puretaan myös aina puhumalla hoidon jälkeen. Tällöin kukaan ei jää yksin omien ajatustensa kanssa, eikä lähde suoraan hoidosta esim auton rattiin.

Voin tulla tekemään hoidon kotiisi tai voit tulla minun luokseni hoitoon. Teen hoitoja myös Skypen välityksellä. Hoidon ajaksi suljethan aina puhelimen/laitat äänettömälle, jos sinulla on kissoja tai muita eläimiä, niin huolehdithan myös että ne eivät häiritse hoitoa. Kissoilla on vahva energia ja ne voivat halutessaan sekoittaa hoitajan ja hoidettavan välisen energeettisen yhteyden.

Ole avoimin mielin kun olet hoidettavana! Sinussa on kaikkia viisaus ja tieto!

Regressiohoidon hinta on 80 euroa. Työskentelen laskutuspalvelun kautta. Mikäli hoito tapahtuu hoidettavan kotona, hintaan lisätään matkakulut.