Palvelut ja hinnasto

Puheluaikojen hinnat

Mahdollisuus myös muun pituisiin puhelinaikoihin, kuin alla. Toimin laskutuspalvelun kautta. Maksutiedot tulee sähköpostiin, joten ilmoitathan aina aikaa varatessa sähköpostiosoitteesi!

Huomioithan, että lasku on oltava maksettuna ennen sovittua puhelin, kanavointi, - tai hoitoaikaa.

Ohjeet puheluun valmistautumiseen:

Puhelinajoissa asiakas soittaa aina minulle päin. Valmistaudu puhelinaikaan rauhoittumalla itse puhelun ajaksi, sulje tv sekä radio yms viestintävälineet. Mieti ennen puhelua valmiiksi jo asioita, joita haluat kysyä tai käydä läpi. Varaa muistiinpanovälineet, jotta voit kirjoittaa asioita muistiin, sillä en muista kanavoimaani tietoa eikä sitä voi näin ollen jälkeenpäin enää tarkistaa!

Puhelinaika 15 minuuttia

30 €

Puhelinaika 30 minuuttia

50€

Puhelinaika 45 minuuttia

65€

Puhelinaikojen sisältö:

Puhelinajalla voin kanavoida edellisiä elämiä, voimaeläimiä, henkioppaita... kodin energioiden luenta sekä niiden puhdistaminen onnistuu puhelinajalla, kodista löytyneet pahat silmät tai kiroukset poistetaan samalla kun energiat luetaan. Myös ihmisistä kirousten sekä pahojen silmien poistaminen onnistuu puhelimessa. Puhelinajan aikana voidaan katsoa tilannettasi laajemminkin (Voin tehdä energiahoitoa sekä kanavoida sinulle varatulla puhelinajalla)

Energiahoitojen hinnasto

Toimin energiahoitajana shamanistiselta pohjalta ja usein suodatan hoidettavan kivut ja tunteet oman kehoni kautta. Tämä kuuluu shamaanin tehtäviin. Hoidon aikana olen kevyessä transsissa (muuntunut tajunnantila, joka on shamaanille tavallista ja hallittua). Energiahoidossa avaan tunnekehon tai muiden henkikehojen tukoksia, puhdistan ja hoidan energiakenttiä. Hoidon aikana saattaa tulla myös säisen minän eheyttämistä ja parantamista. Joskus hoitoon kuuluu mukaan rumpu. Olen Korkeammassa ohjauksessa aina hoidon ajan ja hoidettava on aina hoidon aikana suojattuna ja maadoitettuna. Myös etähoitoihin varataan aina aika, jolloin asiakkaan oltava myös läsnä (hiljentyneessä tilassa). Ennen hoitoa huolehdi, että sinua ei häiritä, sammuta viestintävälineet. Voit laittaa rauhoittavaa musiikkia taustalle soimaan. Hoidot kestävät puolesta tunnista tuntiin. Saat kirjallisen palautteen hoidosta sähköpostiisi.

Edellisten elämien puhdistushoidossa teen hoidettavalle sielua eheyttävän shamaanimatkan, nk sielunpalautus. Saattaa avata hoidettavalle myös psyykkisiä aisteja.

Energiahoito, henki(tunne)kehon puhdistusta sekä chakratukosten avaamisen ym, sis kirjallisen palautteen 60 €

Sielunpalautushoito, sis kirjallisen palautteen 80€        

Energiakentän puhdistus ja hoito, sis kirjallisen palautteen 40 €

Rumpuhoito alk. 50 €

Hinta riippuu käyttämästäni ajasta sekä energiasta

Kirjalliset tulkinnat/kanavoinnit

Teen kirjallisia kanavointeja mm edellisistä elämistä. Myös yksilöllisiä kanavointipaketteja keskittyen esimerkiksi nykyelämän pelkotiloihin. Yksilöllisessä kanavointipaketissa esimerkkinä varjoelämien kanavointia, jolloin tietoa tulee sielun vaikeammista eletyistä elämistä. Kanavointi tulee sinulle sähköpostiin. KAIKKI KIRJALLISET KANAVOINNIT/TULKINNAT TULEVAT SINULLE VALMIIKSI KIRJOITETTUINA SÄHKÖPOSTIIN EIVÄTKÄ VAADI LÄSNÄOLOASI.

Kirjalliset kanavoinnit/tulkinnat teen 1-2 viikon kuluessa siitä, kun maksu on kirjautunut, omien aikataulujen puitteissa.

3 edellisen elämän kirjallinen kanavointi


60 €

5 edellisen elämän kanavointi


90 €

Varjoelämäkanavointi, suppea


Keskityn hakemaan tietoa sielun vaikeammista elämistä, joista saattaa löytyä syy-yhteyksiä nykyelämän ongelmiin, pelkoihin ja käyttäytymismalleihin

120 €

Avoin tulkinta.

Avoin tulkinta on laaja ja suurpiirteinen ja se tulee kirjoitettuna sinulle, ei vaadi läsnäoloasi. Avoimessa tulkinnassa katson aurasi tilan, henkiauttajat paikkaavat sen pyynnöllä. Näen aurasi värin sekä missä tilassa se on.

Kanavoin henkioppaasi sekä mahdolliset henget kentässäsi. Katson myös yhden menneen elämäsi lyhyelti, en paneudu yksityiskohtiin. Kutsun voimaeläimiäsi.


60 €

Avoin kanavointi.

Haluamaasi aiheeseen tai elämäntilanteeseen liittyen.

60 €

Yksityiskohtaisemmat kirjalliset kanavoinnit


Sieluperhekanavointi.

1-3 tutun sielun 1-3 yhteistä edellistä elämää sinun sielusi kanssa.

65 €

Edellisten elämien valat & sopimukset.

Katson, millaisia lupauksia olet tehnyt edellisissä elämissäsi ja miten ne vaikuttavat nykyelämässäsi.

65 €

Henkiopas tai voimaeläintulkinta, 1 kpl.

Saat maalaamani/piirtämäni kuvan oppaastasi tai voimaeläimestäsi. Hintaan sis pakkaus, - ja lähetyskulut.

50 €

Puhdistukset

Kodinpuhdistukset; pahojen silmien sekä kirousten poistot, mahdollisten häirikkövainajahenkien poistot yms energioiden luenta ja tasapainoitus myös kotikäynnit. Kotikäynneillä tuntiveloitus 85 €/h plus matkakulut. 

Kodinpuhdistus, etä.

Sisältää 2 puhdistuskertaa etänä.

50 €

Kotikäynti, tuntiveloitus.

Päijät-Hämeen alue, mahdollisesti myös omien menojen mukaan muualla Suomessa. Lähden kotikäynnille vähintään tunniksi. Myös yksityisistunnot asiakkaan kotona. Hintaan lisätään matkakulut.

85 €

Yksityiskohtainen katsonta/puhdistus.

Esim paikkaan (rakennus tai vastaava), ihmiseen (sinuun), sukuun jne, luen energiat ja teen tarvittavat energiatason puhdistukset yksilöllisesti. Etä.


60 €

Amuletit, talismaanit ja korut

Suojaavat, voimaa antavat. Valmistetaan vain tilauksesta.

alk. 25 €

Mikäli et löydä hinnastosta etsimääsi, niin ota yhteyttä, katsotaan Sinulle sopiva kanavointi tai hoito.

Huomioithan, että vastaan viesteihin ja sähköpostien oman aikatauluni ja jaksamisen puitteissa. Ole kiltti, äläkä lähetä samaa aihetta koskevia viestejä useaan kertaan, sillä se hidastaa viestien purkamista ja niihin vastaamista! Kiitos kärsivällisyydestäsi.