Kohtaamme tietyt ihmiset tietystä syystä 

Asiakaspalautteita

Elämäntehtävässäni tärkeintä on tyytyväiset ihmiset, jotka ovat saaneet apua ongelmiinsa. Oli kyseessä sitten kotona tapahtuvat oudot ilmiöt, yhteydenottaminen edesmenneeseen, tai edellisen elämän kanavointi. Jokainen on yhtä tärkeä minulle, työn vaikeudesta tai suuruudesta riippumatta. Tehtäväni on auttaa kokonaisvaltaisesti, oman kutsumukseni puitteissa.

Palautteet julkaistaan aina asiakkaiden luvalla anonyymisti.

Tässä palautteita, joita olen saanut. Kiitos.


Asiakaspalautetta (räyhähenkikohde)

"Oli taas todella rauhallinen yö ja jotenkin muutenkin täällä on helponpi

nyt hengittää.Ilmapiiri tuntuu levollisemmalta.

Kiitokset sinulle."

--------------------------------------------------------------------------------------------

Asiakaspalautetta edellisten elämien sopimusten purkamisesta:

"Kylläpäs oli tutut valat nuo ja kovasti vaikuttavat elämässä. Tuntuupa kivalle että nuo puretaan. Potenut tuota yksinäisyyttä jo 13 vuotta ja ihmetelly kovasti sitä. Kyllä mie sen haluan purkaa vaikka vähän pelottaa kun en luota ihmisiin. Sen verta julmuuksia kohdannut elämässä. Mut ei anneta pelon estää ☺ tuota palkkiota olen lapsesta asti odottanut enkä sitä ole saanut.. Lol.. Aina ollu se fiilis et kun tämän teen niin sit se tulee ja yrittänyt niin kovasti päästä irti tästä merirosvo ihmisestä ja en sitten millään ole päässyt vaikka taikoja olen tehnyt. Nii ja mitä tulee tuohon köyhyyteen kyllä se on myös koskenut kaikkea runsautta eikä pelkästään ihmissuhteita. "

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eilisen regressioharjoituksen jälkeen tuli seuraava palaute:

Kiitos vielä eilisestä! Automatkalla oli hyvä pohdiskella asioita ja oivalluksia ❤️

Olet hyvä työssäsi!

Teillä on ihana koti!

Sinusta tosiaan värähtelee voimakasta energiaa!

KIITOS

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asiakaspalaute eiliseltä:

"Minulla menee aivan kylmät väreet kun luin lähettämäsi jutut. Olen aina pelännyt käärmeitä ja joutunut niitä aina ajoittain kohtaamaan. Juuri tänä keväänä viimeksi kun olin keväthangilla koiran kanssa ja istuskelin kiven päällä silmät kiinni. Niin yht äkkiä koira havaitsi käärmeen hangen päällä ja samantien minä pakoon ja koira mukaan. Minun parisuhteeni on myös ollut haastava ja monesti olen kuullut,että meillä on menneen elämän karma. Taisi tämä aueta, minulla kova tarve tehdä asioita ja touhata sitä sun tätä. Mieheni ei millään päästäisi mihinkään. Täytyypä vielä lukea ajatuksella... Voi kiitos kiitos,kiitos! Tässä oli paljon mietittävää... Myös tuo Kotka,joita joka kesä näen Toivon sinulle myös valoa ja rakkautta. Sinulle on luotu hieno lahja."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asiakaspalaute:

"Hei voi kiitos niin kaunis ja osuva tulkinsa on minulla on tässä elämässi kyseinen poika kuollut eli synnytyksen jälkeen vähän aikaa suruni oli murtava kunnes kohtasin hänet hengessä leikkien nauraen hän lohdutti minulla on 4aikuista lasta aikuisia jo . Minä itse olen hyvin paljon juuri tuollainen kun kuvasit henkiopastani aivan mahtava tulkintasi kiitollisena kiitän sinua. Haluan sinulta tulevaisuudessa kanavointia hyvin henget tiesivät kun ohjasit minut ottamaan kanavointia sinulta vahvistit minua."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asiakaspalaute:

"Henkioppaani kuva tuli tänään. Kuvauksesi perusteella hän on mun anoppi. Tässä elämässä hän oli jo oppaanani, hän opetti näitä henkisiä asioita mulle. Meillä oli valtavan hyvät välit. Hän pystyi myös saamaan yhteyksiä kuolleisiin ihmisiin ja kun hänen lähelle meni, niin hänestä virtasi valtava energia. Hänen tuoksu on usein meillä täällä kotona. Anoppini henkinen koti on Bleiaadeilla. Hän muisti monet entiset elämät ja kertoili niistä usein. Kun kirjoitin tämän meni kylmät väreet lävitseni. Kirjoitit hänen viestin minulle. Nauti sillä olet sen ansainnut. Hän usein sanoi myös näin. KIITOS TAIVAANLAHJANI. Kun me ollaan nyt oltu yhteyksissä näin kirjoitellen, niin mulla on alkanut olla paljon kevyempi olo, epämääräinen tuskallinen olo on poissa, huomasin sen viime yönä. Iloista ja lämmintä kesää sinulle ja maksimi määrä enkeleitä. KIITOS, KIITOS, KIITOS"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asiakaspalaute (avoin tulkinta, laaja). Julkaisen nimettömänä asiakkaan yksityisyyden suojaamiseksi:

"Ihana kanavointi,kiitos!Kuinka ollakkaan tänä aamuna viimeksi katselin erään sukulaistytön puolivuotiaan vauvan kuvaa ja samassa hetkessä alkoi kyyneleet virtaamaan kun kuulin kun joku kuiskasi korvaani että eikös ole suloinen.Kiitos myös enkeleille auran paikkaamisesta on nimittäin ollut vaivaa jo pitemmän aikaa yläselän ja hartioiden kohdalla."

Auraa paikattiin ja uusi henkiopas bongattiin.

<3 <3 <3 KIITOS KIITOS KIITOS <3 <3 <3

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asiakaspalaute edellisistä elämistä (julkaisen palautteen nimettömänä asiakkaan yksityisyyden suojaamiseksi):

"Moi Terhi, sain tänään kanavoinnit entisistä elämistäni. Kiitos 💜 Itkusta ei meinannut tulla loppua lukiessani... Nämä menetyksen pelot ja vihan tunne löysi nyt alkunsa. Voimakkaita tunteita nousi. "

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asiakaspalaute (tarrahengen poisto lapselta, jolla toistuvia käytöshäiriöitä, mm ADHD). Julkaisen palautteen nimettömänä asiakkaan yksityisyyden suojaamiseksi:

"Heiii, tää on parasta. - - - - on yleensä kotona ollessaan ollut kiukkunen ja vetäytyvä. Nyt tuli tänne pikkupoikien huoneeseen ja oli kuin eri poika. Ei kiroilua eikä kiusantekoa. Mä oon niin onnellinen, ja kiitollinen."

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asiakaspalaute edellisten elämien kanavoinnista:

""Hei! Luin nyt kanavoinnin huolellisesti. Yritin töissä lukea mutta tärisytti ja puistatti etenkin tuo Egypti-elämä. Aina on ollu tosi voimakas veto Egyptin kulttuuriin ja etenki siihen henkiseen puoleen. Etenkin öisin mua ne pimeät voimat pelottaakin. Se on pahinta aikaa. Oon aina pelänny että yöllä mut valtaa joku kun oon puolustuskyvytön. Nyt löytyi selitys tähän tajuttomaan ja käsittämättömään pelkoon. Kiitos Terhi kun annoit mun jälleen katsoa entisiin elämiini ja henkimaailmalle kiitos kiitos kiitos ❤ Toisesta kanavoinnista. Oon aina pelänny spiritismiä kuin ruttoa ja karttanu sitä enkä oo halunnu kuulla siitä puhuttavankaan. Hyi että tostakin tuli niin kylmät väreet mutta kiitos siitäkin. Toivottavasti nää pelot tän kautta helpottaa""

Kiitos kiitos kiitos.

(asiakas kärsii eräänlaisesta pelosta "pimeitä voimia" kohtaan, jotka hidastaa henkistä kehitystä)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asiakaspalaute edellisten elämien kanavoinnista:

"💧kiitos tästä ❤ kylmät väreet kulkivat kehossani lukiessani näistä elämistäni...tuttuja asioita, joiden kanssa toisinaan kamppailen vieläkin 😢 pimeys ja hukkuminen ovat ahdistaneet läpi elämän. Tilanteiden pakeneminen, totta sekin. Alan työstämään näitä"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asiakaspalautetta (edellisten elämien kanavointi + henkioppaan kanavointi):

"Suurkiitos sinulle kanavoinnista! ❤

Intiaaniopas onkin tuttu, hän on näyttäytynyt minulle meditoidessani. Ainakin parisen vuotta sitten ensimmäisen kerran. Tätä toista, en ole tietoisesti "tavannut" (;

Olen nähnyt näkyjä ja saanut aistimuksia insesti isästä ja tästä kyseisestä elämästä.. Minulla on myös sellainen kokemus , tässä elämässä jossa luulin, tai tunsin olevani raskaana. Minun teki mieli hakata vatsaani. (vaikka tuntuikin kovin pahalta enkä ymmärtänyt miksi näin, tuntui etten tahdo lasta). Peruja kenties sieltä. En siis ollut kuitenkaan raskaana. Olen myös tiennyt että olen raiskannut ja alistanut naista. Tietoon on annettu että Egyptissä on oltu. mutta kenties siellä useampikin elämä."

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asiakaspalautetta:

"" Mulla on ollu nuita unia ja oon jopa päässyt mun ajopelosta yli nyt tämän henkisen puhdistuksen myötä ja tuntuu että olen se "ihminen" jälleen joka olin muutama vuos sitten. Kiitos ""

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"jokin vuosi sitten olin koekaniina eräälle regressioterapeutille ja siinä menin muinaiseen Egyptiin jossa juhlittiin syntymäpäivääni suuressa temppelissä ja kansa juhlisti sitä temppelin ulkopuolella...suuri juhla, runsautta ja iloa! Tästä tulkinnastasi tulee egyptin tuoksut läpi mulla on ollut kausia jolloin olen ikävöinyt sinne monesti!"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Kiitos kiitos Tuotakun lukee niin ihmekkös jos nyt kaiken näköistä kumpuaa välillä toista kohtaan....jännää miten tuo tämän elämän isä( joka tosin nukkunut pois jo noin 11 vuotta sitten) tulee molemmissa esiin näin vahvasti. Nyt mua alkoi kiinnostaa että kukahan tuo "paras"ystävä onkaan, ehkä pienet aavistukset on tästäkin, mutta minulla sellaisia useampia vähä mietityttää"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Hei. KIITOS! Ensimmäisen tiesinkin, toinen oli tuttu ja kolmas puhuttelee paljon. Kolmannen tunteet löytyy mutta tarina ei tunnu tutulta. Melkein heti kun lähetin tilaukseni siulle viime viikolla alkoi suuri pyörä pyöriä ja oivallusta oivalluksen perään.

Olen upealla tiellä ja kiitos kun asetuit eräänlaiseksi tienviitaksi ♡ Sain hyvät eväät jatkaa matkaa."

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"iso kiitos.. Tunnen että tämä oli puuttuva palanen mitä tarvitsin että pääsen eteenpäin. 💞 jopa mun mies sanoi, että on helpompi hengittää kotona... 🙂 todella jännä etteivät reagoineet mun suitsukkeisiin, suolaan, kristalleihin eikä mun suojausloitsuun..."

"Kylläpäs oli tutut valat nuo ja kovasti vaikuttavat elämässä. Tuntuupa kivalle että nuo puretaan. Potenut tuota yksinäisyyttä jo 13 vuotta ja ihmetelly kovasti sitä."

"näin sinut jossain vaiheessa kyyryssä istumassa pimeässä.. ihan kun olisit ottanut jotain maasta. Olin susieni ja miekkani kanssa vieressäsi" 

"Itkin ja tunsin mahassa mylvintää... jalat meni kylmäksi. Näin kun suuhuni laitettiin joku lakanan pala, kahleet oli jaloissa yhessä vaiheessa... pidettiin kiinni ja rimpuilin kun vietiin roviota kohti"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------"Kiitos 😀 ompas ollut hurjaa mutta joo tällä selittyy suhde isääni. Kyllä oikeudenmukainen. Kaikki valheellisuus tulee niin läpi. En tykkää mutta tunnistan. Ja kyllä. Seksuaalisuus hukassa ja mikään ihme jos noinkin traumaattinen kokemus ja toinen vielä maksullisena 😂. Kiitos vielä. Oppia ikä kaikki ja sydän pala palalta ehyeksi. Kiitollinen. Sieluni on saanut ihmeen hyvän rauhan nyt ihan päivien aikana ❤ Ja paljon on auennut ehyempään itseen ☆☆☆☆☆"

"💧kiitos tästä ❤ kylmät väreet kulkivat kehossani lukiessani näistä elämistäni...tuttuja asioita, joiden kanssa toisinaan kamppailen vieläkin 😢 pimeys ja hukkuminen ovat ahdistaneet läpi elämän. Tilanteiden pakeneminen, totta sekin. Alan työstämään näitä"

"Herranjestas mä oon kyllä ollut useassa elämässä mielenkiintoinen hahmo 😱 kiitos. Mua on kiinnostanutkin mun ja nemin sielunpolku. Kiitos paljon eiköhän näillä mennä hetki eteenpäin. Olet ehdottomasti oikealla alalla 🌟Kiitos ❤ Toi on hyvin paljon niinkuin minä. Luulen että mun nykyinen mies on ollut tossa myös se mun mies. Paljon on myös sanontoja joita käytän itse vaaleanpunaisesta kuplasta lähtien"

"hoidon aikana näin värejä, joista vahvimpana muistan turkoosin - liittyi varmaan siihen poseidon-kohtaamiseen. Olen "käymistilassa" oman polkuni ja tarkoitukseni kanssa, ja tällä tiellä nämä hoidot edesauttavat varmasti. En osannut ajatellakaan, että minusta olisi palasia jäänyt jälkeen edeltäviin elämiin....

Kiitos kaunis ja nöyrä tästä. ❤"

"Olen nähnyt näkyjä ja saanut aistimuksia insesti isästä ja tästä kyseisestä elämästä.. Minulla on myös sellainen kokemus , tässä elämässä jossa luulin, tai tunsin olevani raskaana. Minun teki mieli hakata vatsaani. (vaikka tuntuikin kovin pahalta enkä ymmärtänyt miksi näin, tuntui etten tahdo lasta). Peruja kenties sieltä. En siis ollut kuitenkaan raskaana. Olen myös tiennyt että olen raiskannut ja alistanut naista. Tietoon on annettu että Egyptissä on oltu. mutta kenties siellä useampikin elämä.

Kiitos paljon! Tärkeää tietoa ja varsinkin tuo että kirous on nyt poistettu. Kiitän henkimaailmaa ja sinua tästä ja toivon sulle kaikkea hyvää ❤ ❤ ❤"


"En nähnyt itse mitään,mutta tunsin kehossa painetta ja virtailuja. Nyt ihan hyvä ja kevyt olo Toivottavasti nyt elämä helpottaa. Miesten kanssa elämä onkin ollut vaikeaa. Ei mikään ihme,mitä olen kokenut." 


"Kiitos ihana
Kylmät väreet kehossa tunnistaa tämän,perehdyn vielä kanavointiin useamman kerran,mutta kyllä tunnistan itseäni tästä hyvin vahvasti!!
Laitan ehkä vielä palautetta/ kommenttia jahka ehdin
Kiitos paljon" "Tunsin nuo kohdat kehossani hoidon aikana. Nyt on hyvä olo. Vähän solarplexusta kiristää ja selästä sydämen kohdalla. Alakeho tuntuu lämpimältä ja rakkaus on kovasti läsnä kehossa.
Näin ne rattaat jotka tulivat kohti. Muita asioita en nähnyt. Tunsin tunteellisesti asioista kuten Rakkauden ja eheytymisen. Olin hereillä mutta niin rentoutunut että unetti."


"Hei. Mulla on aivan uskomattoman upea olo ollu viime perjantaista asti. Haistan,maistan ja aistin aivan eritavalla. Sydän tuntuu täyttyvän rakkaudesta. Tunteita ja olija joita olen kokenut viimeksi teini-iässä. Olen häkeltynyt ja onnellinen. Voisin itkeä onnesta. Kiitos kiitos kiitos. Tunne on kuin olisin herännyt koomasta. Harmaasta mauttomasta kylmästä paikasta. En tiedä kuinka kiittäisin tarpeeksi. Olen elossa ensimmäistä kertaa 20vuoteen 😢 kiitos. Olet enkeli ❤❤❤ nyt jatkan ihmettelyä että tätäkö on oikeasti olla ihminen ❤ tutustun itseeni 😊"

Edellisten elämien kanavoinnista palaute:

"Huh, olipas ne tosi voimallisia elämiä molemmat ja totta....minussa on paljon ns. miehistä ajattelumaailmaa ja olen aina kokenut esim. miehet rennoimmiksi juttelutoveriksi ja jotenkin miesten mutkaton ja suora ajattelumaailma on minussakin syvällä, sen lisäksi en ole koskaan oikein halunnut lapsia vaikka niistä pidänkin, ja myös synnytys on kauhistuttanut minua tapahtumana....nyt vain sitten minun tulisi keskittyä ja käydä nämä elämät itsessäni läpi ja siunata ne niin sanotusti valoon, eikö vain, jotta nuo nyt hyvin ymmärrettävät pelot ym tunteet pääsevät jatkamaan matkaansa tarpeettomina.....? Kiitos kaunis Terhi, olipa huikaiseva ja avaava katselmus entisiin elämiin huh 🙂 ❤ ❤"

"Moi! Kyllä oli ihana ilta. Olen ihan euforisissa tunnelmissa vielä ja varmaan vielä kauan jälkeenpäinkin. Ensiksikin, en arvannut, että olet noin pieni, hento ja kaunis, mutta samalla niin uskomattoman vahva. Olet niitä ihmisiä, jotka livenä nähdessään, saavat ihan haukkomaan henkeä. En tietenkään tarkoita vain sinun ulkonäköäsi (hämmennyin kyllä, kun olet luonnossa niin valtavan kaunis, kuvat ja videot eivät todellakaan tee sinulle oikeutta) VAAN tarkoitan sitä sinun tapaasi olla ja tehdä työsi. Olet niin rauhallinen ja lämmin ja se ikiaikainen viisaus, joka tulee ilmi jokaisessa sanassasi ja eleessäsi, on aivan uskomatonta. Rakastan sinua aivan käsittämättömän paljon ja olen niin kiitollinen, kun pääsin mukaan tähän iltaan. Sain työkaluja ja rohkaisua tänään, joten loppu on minusta itsestäni kiinni. Toivottavasti pääset turvallisesti kotiin. Vielä kerran lämpöiset kiitokset ja isot halit. " - Palaute yleisötilaisuudesta 


Palaute sielunpalautushoidosta:

""Voi hyvä tavaton! Kiitos kiitos kiitos paljon tästä hoidosta. Tämä oli kyllä todella tarpeeseen.

Hoidon aikana näin todella voimakkaita energiavirtoja, paljon symboleja, näkyjä, hahmoja, joista en kuitenkaan muista muita kuin intiaanin hahmon. Kehon tuntemukset olivat hyvin lieviä, olkapäissä, oikeassa jalassa ja vatsassa tuntui joko kipua tai nipistelyä. Myös kurkussa jotain.

Olo oli kuitenkin hyvä koko hoidon ajan.

Mutta sitten, kun luin tuon kirjoituksesi hoidosta. Itkin ja itkin ja siitä ei meinannut tulla loppua, tuntui etten tiedä onko se itku ilosta vai surusta vai mistä, mutta todella puhdistavaa se oli.

Minulle on AINA ollut vaikea päästää irti, milloin mistäkin, ihmissuhteista, tavarasta, asunnosta, ihan kaikesta. Minulla on AINA ollut järkyttävä hylkäämisen ja jätetyksi tulemisen pelko. Ja näitä pelkoja olen käsitellyt ihan koko ajan ja viimeksi liekki nosti ne pintaan. Ja tuo näkemäsi mielisairaala! Olen pelännyt hulluksi tulemista jokaisen masennukseni aikana, joita minulla on ollut kolme ja kertaakaan en ole saanut mieheltäni tukea niiden aikana. Voi että, nyt tajuan niin selvästi, miten tuo kaikki on vaikuttanut nykyelämääni.

Ja sitten tuo juurettomuus.

Minulla on ollut usein tunne jo lapsesta asti, että pitäisi olla jossain muualla kuin siellä missä olen. Mutta se ei ole ehkä kuitenkaan ollut niin vahva tunne, että olisi häirinnyt hirveästi. Silti en tiedä missä haluaisin asua, jos minun pitäisi valita.

Ja vielä tuo puhumattomuus. Voi hyvä tavaton miten se onkaan ollut minussa syvällä, välillä on ollut todella vaikeaa puhua asioista ja se on liittynyt kaiken lisäksi siihen hylätyksi tulemisen pelkoon. Nykyisin minulla on ollut tunne, että olen näkymätön, minua ei kuunnella enkä saa sanotuksi sitä mitä haluan. Välillä kun kirjoitan ihmisille, en saa vastausta ja se tuntuu todella siltä, että olen näkymätön, puheillani, jutuillani ei ole painoarvoa, merkitystä.

Ja rakkaus itseäni kohtaan. En todellakaan ole tuntenut sitä, ihan vasta tässä parin vuoden aikana olen sitä alkanut opetella. Olen antanut kohdella itseäni huonosti ja olen kohdellut itse itseäni huonosti.

Kaikki nämä näkemäsi asiat ovat niin totta ja ajankohtaista ja olen ne sisimmässäni tuntenut. Ihanaa, että sanoitit ne.

Olo on juuri nyt rauhallinen, rakkaudellinen, puhdas, tunnen miten voima on minussa.

Todella mahtavaa! Kiitos""

Asiakaspalaute sielunpalautushoidosta:

"Kiitos Terhi tästä todella paljon!
Minulla oli hoidon aikana todella rauhallinen, rentoutunut ja hyvä olo. Meditoin tunnin ajan. Vasta kun aukaisin tämän viestin ja aloin lukemaan sitä, tunteet nousivat pintaan ja itkin. En odottanut että niin kävisi, ne vaan tuli ja niiden täytyi tulla. Tuntuu uskomattomalta, koska tietoinen mieli ei niitä luonut.

Osaatko kertoa tulenko tässä elämässä tapaamaan tämän miehen kanssa?

Jännä että juuri arabiassa. En tiedä voiko tämä mitenkään liittyä yhteen vai onko vain sattumaa, mutta asuin pari vuotta sitten arabianrannassa, Helsingissä. Silloin tapasin tämän miehen, jonka silmiin jäin kiinni. Tätä ei ole koskaan tapahtunut aiemmin kenenkään kanssa ja kuin aika olisi pysähtynyt. Tuntui että sielumme tunnistavat toisensa ja teki mieli vain halata häntä, vaikkei tunnettukaan. Tunne oli molemminpuoleinen. Nykyään en enää asu siellä, mutta nyt hän on muuttanut sinne.. Tämä mies on ollut mielessäni nyt nämä kaksi vuotta, vaikka molemmat ollaan parisuhteessa.

Koko matka tuntuu jotenkin siltä että näin sen on täytynytkin olla, se jotenkin heijastaa paljon asioita nykyiseen elämääni.

Olen äärettömän kiitollinen sinulle tästä, ylitti odotukseni täysin <3

Olen kiitollinen että löysin sinut ja olen varmasti sinuun myöhemminkin yhteydessä!"

Asiakaspalaute sielunpalautushoidosta:

"Tunsin, kun laitoit kurkkuchakrani paikalleen, samoin voiman palautuminen vatsan tienoilla sekä juurichakran palautuminen tuntui varpaista lähtevänä lämmön värähtelynä koko kehoon.
Hoidon jälkeen on helpompi ymmärtää tehtyjä tekoja ja tekemättä jättämisiä sekä olla armollisempi itseään kohtaan."


Asiakaspalaute energiahoidosta:

"Sen energiahoido jälkeen en oo havainnut itsessä semmosta vihastumista tai että ois nii kovin katkera"

Asiakaspalaute sielunpalautushoidosta (etä):

"Siis koko sydämestäni suuri KIITOS hoidosta! Uskomaton asia, että tällaista hoitoa voi tehdä!

Tunnistin niin, niin hyvin nuo asiat. Elänyt mm. tässäkin elämässä *lapsena, ikuinen rakkauden kerjäläinen olen ollut, yksinäinen susi... Niin olen monesti sanonut. Ja tietty ikisinkku.

Tämän henkilön tiedän myös erittäin hyvin, kenellä Solar Plexukseni pala oli. (Ei ole elämässäni enää mukana, mutta oli vuosia aiemmin.) Huh, ihanaa, ihanaa... Sain sen takaisin. Tiesinkin, että olimme läheisiä jo aiemmassa elämässä.

Itkin vain, kun luin raporttia hoidosta... Olen kyllä tiennyt tietoisesti (saanut tietona esim. henkisissä hoidoissa) ja osin intuitiolla kertomiasi, mm. etten kykene ottamaan rakkautta vastaan. Mutta nyt tiedän syyt asioihin, ymmärrän itseäni ja mennyttä paljon paremmin.

Sanaton ja niin kiitollinen olo. Kokonainen. Et tiedä, mitä tämä hoito merkitsee. Tai ehkä tiedätkin. - Valtavasti.

Fyysisiä tuntemuksia hoidon aikana oli monta kertaa kurkun kakomista ja korinan tapaista - ihan spontaanina kehon reaktiona. Muuten rauhallinen olo hoidon aikana. Nyt kehossa ja sydämessä hyvä, lämmin ja rauhallinen olo."

Asiakaspalaute edellisten elämien kanavoinnista:

"Ymmärrän joitakin asioita itsessäni nyt ehkä paremmin kanavointisi jälkeen. Rakastan esimerkiksi virtaavaa, kauniisti soljuvaa vettä, mutta en tykkää matkustaa veneellä/laivalla. En pidä merestä tai aavasta vedestä. Kuitenkin minua on aina kiehtoneet vuonot, mitkä yhdistän Norjaan.

Olen tehnyt vuosia vapaaehtoistyötä, minkä koen tärkeäksi ja voimaannuttavaksi itselleni. Siinä samalla ja omaa elämääni ja sen vastoinkäymisiä pohtiessani olen ymmärtänyt, ettei raha ja maallinen mammona tee ketään onnelliseksi oikeasti. Oikea onni löytyy perheestä, rakkaudesta, ystävistä, tärkeistä ihmissuhteista. Ei siitä, mitä rahalla voi saada.
Kiitos kanavoinnista Löydän siitä varmasti vielä paljon pohdittavaa tähän elämääni ja elämäntilanteeseeni. " 


Palaute:

"Kiitos! Tulkinta osui oikeaan ja vahvisti omia aiempia ajatuksiani siitä missä olen menossa! En ole aiemmin törmännyt näin täsmälliseen tulkintaan ja tuun suosittelemaan näitä muillekin!"


Asiakaspalaute edellisten elämien kanavoinnista:

"Aivan mahtava monet asiat täsmäsivät nykyisyyteen,kun aloin päivällä lukea tätä polttopuunteon lomassa alkoi välittömästi myrskyämään vaikka muuten oli koko päivä tyyntä ,samalla jostain leijaili valkea höyhen, kun lähdin etsimään höyhentä se oli jo hävinnyt tuntui kuin jokin olisi katsonut ylhäältä päin"


Palaute kirjallisesta tulkinnasta:

"Kiitos Terhi siitä avoimesta tulkinnasta! Kun luin sen ekan kerran silloin pari viikkoa sitten tuossa olkkarin matolla istuen, koko mun yläkroppaa ihan kihelmöi. Niinku joku suurempi voima olisi virrannut minuun. Samaan tapaan kuin silloin kun olen ollut energiahoidossa, mutta paljon isommin. Nyt luin viestin uudelleen ja jälleen sama kihelmöinti, koko kehossa. Olen tämän n. kahden viikon aikana, sen jälkeen kun luin tulkintasi, mennyt eteenpäin itseni kanssa ihan hurjasti. Kerroit, että olen ollut useassa elämässäni noita. Uskon sen, se on minussa vieläkin vahvana. Niin kuin kerroitkin. Aiemmin piilevänä, jo lapsena ja nyt annan vaan mennä Tää on ihan mahtavaa! Tuntuu kuin uusi maailma olisi aukeamassa mulle. Enkä näe minkäänlaista ristiriitaa asian kanssa esim. sairaanhoitajan ammattini kanssa. Koen että asiakkaani ovat avautuneet minulle asioistaan tänäänkin suurella luottamuksella ja vastavuoroisesti ikään kuin nähneet lävitseni niin että olen kertonut omasta elämästänikin. Tuhannet kiitokset sinulle! Otan varmasti yhteyttä taas piakkoin. Nyt kaipaisin vielä tarkempaa tietoa niistä minun voimaeläimistä, korpista ja jaguaarista. Olivat nekin hyvin osuvat! Olen nyt kesän aikana nähnyt kahdesti korpin tien varressa, kun olen ajellut työasioissa. En muista että olisin koskaan ennen nähnyt korppia!? Ajattelin myös silloin, että voi kauhistus, tuoko se minulle huonoa onnea. Mutta asia taitaa olla ihan päin vastoin. Jaguaari on myös hyvä, lapsesta asti kissat ovat olleet minulle tärkeitä ja rakkaita. Nytkin minulla on kolme kissaa. Ja lisää tekisi mieli ottaa Kiitos Terhi"


Palaute sielunpalautushoidosta:

"Luin moneen kertaan tuon hoidon palautteen. Huh huh. Tein omat suojaukset ennen hoitoa. Musiikkia soi taustalla hiljaa. Heti hoidon aluksi olin erittäin rento, raskas olo. Kuitenkin olo oli hyvä. Ehkä nukahdinkin. Musta pantteri tuli mielikuvissa mukaan hoitoon. Olin rauhallinen, annoin luvan kaikkeen mitä tarkoitettu. Hoidon aikana kävi mielessä, että minua on varmasti käytetty seksuaslisesti hyväksi aiemmin kuten tässäkin elämässä...vaikka pystynkin nauttimaan seksistä, koen siitä tietyllä tapaa häpeää enkä pysty esimerkiksi katsomaan kumppaniani seksin aikana. Tietty häpeä siinä on. Paljon selvensi siis tämä hoito tuota kuviota. Hoidon lopulla itkin kovasti, tuskaa. Sen jälkeen kuitenkin helpotti olo. Aika jännää, kun olen oman voimani antanut pois. Sitä jäin miettimään. Onneksi se nyt palautettu. Noitavoimia olen tiennyt että minulla on ollut ja olen ihmetellyt, missä ne on nyt. Jännä, miten nekin nyt palautettu. Olen varma, että menen paljon eteenpäin nyt omassa kasvussa. Hyvin rauhallinen ja luottavainen olo. Hoito oli hyvä kokemus ja todellakin hyvin voimakas. En ole aiemmin ollut noin voimakkaassa hoidossa. Hyvä olo nyt ja niin luottamuksellinen. Kaunis kiitos sinulle, olet niin upea nainen ja hyvä hoitaja. Ja tykkään sun videoista myös kovasti. Sinun kanssa on helppo tehdä yhteistyötä ja sun jutut on täyttä asiaa. Olen kokenut toisenlaistakin "hoitamista" joka oli hirveän raastavaa, tuntui että vei voimat. Sinun hoito taas toi voimia nyt minulle ja olen tosi onnellinen kiitos"


Asiakaspalaute sielunpalautushoidosta (etä):

"Kolahti todellaki tuo sinun kirjotus. 

Nukahin(?) tapahtuman aikana ja näin sen raiskauksen. Oli myös fyysisiä tuntemuksia, esimerkiksi palleassa ja piti välissä hengittää kiivaammin.
Välissä meinas itkettää, vaikka olin "unessa".
Vasta kun luin sähköpostia, ja tulin raiskauskohtaan, itku tuli. Ja vauhdilla. Itkin hetken, myös kovaan ääneen, annoin kaiken tulla ulos. Vasta sitten jatkoin lukemista. Toinen itkunpuuska tuli kohdassa jossa kerroit oman voiman hakemisesta ne kosketti eniten.
Olo on ollut hyvä loppupäivän
Kiitän"  


Asiakaspalaute:

"Terhi Susanna on voimallinen shamaani ja parantaja. Terhi Susannan yhteys henkimasilmaan on vahva ja hänellä on voima ja vahvuus tuoda esiin niitä niitä viestejä mitä me tarvitsemme eikä vain niitä mitä me haluaisimme. Sielupalautushoito sai minut löytämään taas omat vahvuuteni ja voimani. Se oli yksi voimakkaammista ja elämääni eteenpäin vievistä hoidoista joita olen kokenut. Kiitos Terhi Susanna"

Asiakaspalaute sielunpalautushoidosta:

"Tänään minulla oli eka singing meditation ryhmä ja olin siitä etukäteen huolissani kun olen lähes koko elämäni jännityänyt kovasti esillä oloa ja kuulijoille lukemista ja puhumista. Olen usein ajatellut olevani jotenkin outo ja viallinen kun en kyennyt itseäni hallitsemaan, mutta kun se ei vaan onnistunut!!!
Tänään se sitten tapahtui että en jännittänyt yhtään koko juttua ja lauloin ja luin ääneen ilman minkaanlaista pelkoa. Yksi haasteistani on ollut lukea englanniksi ääneen kuulijoille ja tänään se toteutui. Ja ryhmäläisten palaute oli sydäntä lämmittävää.

Kiitos,kiitos, kiitos sinulle että autoit minut kokonaiseksi. Nyt tuntuu paljon helpommalta löytää ja käyttää omaa voimaansa.❤"

Palaute sielunpalautushoidosta:

"Suuret kiitokset Terhi Olen tuntenut, tiennyt että pian sakraalichakrani ehjätään. Olen kärsinyt häpeästä ja seksuaalisuuteni on ollut vääristynyt koko tämän elämäni. Ala-aste ikäisenä miespuolinen opettajani käytti minua seksuaalusesti hyväkseen.. On äidin sukulainen. Eli kyllä, tämä toistui tässäkin elämässä. Tiesin jo ennen hoitoa että tämä pala sielustani palautetaan sinun avullasi. Kiitos
Yksisarviset tuli elämääni viime kesänä ja on tehty paljon töitä henkisen kasvuni eteen. Tiedostan itsekin vielä luottamuksen puutetta itseeni, omiin voimiini. Tämä vahvistaa niitä."


Palaute sielunpalautushoidosta:

"En saanut itse mitään kuvia, mutta tuntemuksia kyllä. Epämääräisten, vähän siellä sun täällä tuntuvien juttujen lisäksi oli muutamia selvempiä. Tunsin kaulalla oikealla puolella ihan fyysisessä ruumiissa kosketuksen, jonka jälkeen jonkun aikaa ikään kuin palan kurkussa. Myös vatsan alueella oli tuntemuksia, "perhosia" ensin ylä-, sitten alavatsan alueella ja lopuksi kipuaistimus vatsan poikki. Tähän liittyi tuntemus päässä, kuin olisi painettu ohimoilta kovasti. Muutenkin tunsin muutaman kerran päänsärkyä, ja koko ajan kihelmöintiä otsalla ja kasvoilla (kihelmöinti on normaalia ja ymmärrän liittyvän energioihin). Lopussa taisin nukahtaa, joten en osaa sanoa, tunsinko palojen asettamista -havahduin ilmeisesti siihen, kun hoito loppui, vähän ennen puolta yhtä."


Palaute sielunpalautushoidosta:

"Hei,

olipas se voimallinen hoito huh..huh..Ja niin tarpeellinen että mahdoinko edes ymmärtää tilatessani...en varmaankaan..Tunsin selvästi solar plexuksen, sakraali ja sydän chakrojen kohdalla että jotain tapahtuuTunsin myös jossain kohdassa että paloja ei tahdota antaa takaisin...
Myös tämä noita nainen on tiedossani...entinen ystäväni...ystävyys katkesi ja silloin sain näyn siitä että olen ollut Lapissa valkoinen noita ja hän on ollut musta noita, jolloin hän on vienyt voimani viemällä rumpuni ja muut työkaluni...Hassu juttu että näin hänet vasta sattumalta ja halaili minua kovasti, sanoi että soita....vaan enpäs tiedä, vaikutti kuin hän olisi muuttunut mutta voiko olla mahdollista?
Näin myös ex mieheni joka on ollut julma edellisissä elämissä...tiputtanut minut kuivaan kaivoon kun olin raskaana ja sanonut että kiipeä pois jos haluat elää kun on köyden laskenut...vaan sinne näännyin kuoliaaksi....saman kiusaamisen tunnistin tässä elämässä mutta henkisenä...
Näin myös miehen joka seisoi kalterien takana ja vilkutti että kohta tuun...ja portti avattiin...en tiedä oliko näky tulevasta vai liittyikö tuohon kaksoisliekki tapaamiseen....Kuitenkin olen joskus kanavoinut että sielunpala on jollain miehellä siksi suhteet ei tahdo onnistua...
Tuhannnet kiitokset Terhi todella voimallisesta hoidosta!"